Започна преасфалтирането на фаталния път край Своге, предаде БНТ.  Пътят

...
Започна преасфалтирането на фаталния път край Своге, предаде БНТ.  Пътят
Коментари Харесай

Започна преасфалтиране на фаталния завой край Своге

Започна преасфалтирането на съдбовния път край Своге, съобщи Българска национална телевизия.  Пътят е напълно затворен за придвижване. Обходният маршрут е през Бучин проход и Искрец.

Полагането на нов асфалт, който би трябвало да е с качество, отговорящо на стандартите за сигурност в сектора, ще завърши довечера и придвижването ще бъде пуснато още тази вечер.  " Утре ще се направи пътната маркировка, осовата линия и страничните линии. В процедура на разследване сме, то разполага с рецептите на асфалта преди и с рецеприте на асфалта в този момент. Не мога да разясня разликата. Обходният маршрут е в приблизително положение, по нашите стандарти, само че не и неприятно ",  посочи Михаил Рашков от Агенция " Пътна инфраструктура ". Все отново той посочи, че новото покритие е без варовик. Некачествена настилка с високо наличие на варовик, което не подволява положително сцепление при влажен и хлъзгав път е една от версиите, по които работи следствието за ужасната злополука, при която рейс се обърна и падна в 20-метрова бездна край Своге. Загинаха 17 души, над 20 бяха ранени.

" Препоръчвам да се минава с нараснало внимание по обходния маршрут, тъй като и там има дупки. Автомобилите, които идват от София в посока Своге, се отклоняват на Нови Искър, с цел да минат през обходния маршрут ", съобщи още Рашков.

Жителите на Своге през вчерашния ден отново излязоха на митинг. Те не престават да упорстват да бъде асфалтиран целия път, тъй като асфалтът на съдбовния завой и на целия път е еднакъв. По думите им от неделя ще възобновят митингите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР